Foredrag


Gratis debataften i Resonans regi  

‘Kan antropologer og andre feltarbejdere have gavn af supervision i deres faglige praksis’

Frygt, sorg og traumer er ofte vilkår i de felter, antropologer studerer, så som på hospitaler, i fængsler, krigs- og voldsprægede områder og på andre udsatte steder og sårbare informanter. Men der er ikke tradition for, at vi som antropologer får supervision, selvom andre professioner har institutionaliseret supervisionen i deres praksis i lignende felter.

I dag er det imidlertid praksis, at følelsesmæssige kriser ofte behandles mere generelt som arbejdsrelateret stress uden fokus på feltarbejdets særlige faglige og menneskelige anliggender.

Disse omstændigheder vil antropolog (ph.d.) Charlotte Bredahl Jacobsen og antropolog (ph.d.) og psykoterapeut Mette Line Ringsted Nimb debatterer i en undersøgende og inviterende stemning.

Erfaring: Vi har i en dansk kontekst erfaringer med arbejdet med informanter indenfor psykiatrien, på volds- og misbrugsområdet, patienter med livstruende og kroniske sygdomme samt hospitalssektoren m.m. Vi har begge arbejdet og lavet lange feltarbejder med udsatte børn og unge i Østafrikanske kontekster.

Dato: Tirsdag den 16. januar kl 15.00 til 17.30

Sted: Jydeholmen 46 kdl th 2720 Vanløse

Tilmelding på kontakt@resonans-psykoterapi.dk

Efter først til mølle-princippet og med venteliste. Det vil sige bliver du forhindret efter først at have tilmeldt dig, så vær venlig og afmeld dig igen, så en fra ventelisten kan få din plads – Tak

Der vil blive serveret te og kaffe og lidt til blodsukkeret.

Indhold vil blive annonceret på Facebook antro-sider og LinkedIn og her på siden.